Победителката от първия сезон на Ергенът - Виктория Капитонова, започна да осребрява славата

...
Победителката от първия сезон на Ергенът - Виктория Капитонова, започна да осребрява славата
Коментари Харесай

Продава се: Виктория от Ергенът обяви тарифата за 6 месеца

Победителката от първия сезон на " Ергенът "  - Виктория Капитонова, започна да осребрява славата си отвън обществените мрежи.

Красавицата пусна ценоразпис на компанията си.

Не е ясно обаче дали издава касов бон за услугите си и по какъв начин Национална агенция за приходите ще одобряват сходен тип услуги, а и дали Комисията за отбрана на потребителите няма да се намеси, в случай че клиентите останат недоволни.



Така да вземем за пример, в случай че желаете да отидете на брънч с риалити звездата в обичаното ѝ заведение, би трябвало да платите скромните 499 лв. на човек, като може да доведете още петима души, съобщи Актуално.



Ако пък единствено закуска с Капитонова няма да ви стигне, може да платите 3000 лв. за цяло денонощие с победителката в Hell`s Kitchen, като цената включва пребиваване в първокласен хотел, СПА, диалози за инфлуенсърство и храна, само че от екслкулизвната оферта може да се възползва единствено един човек.



Не това обаче е черешката на тортата....

Ако желаете Виктория Капитанов да ви бъде наставник в продължение на 6 месеца, би трябвало да платите колосалната сума от 10 000 лв..
 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР